Wil je dat je bedrijf het beter doet?

Ben jij ondernemer en degene die dagelijks besluiten moet nemen die van belang zijn voor de toekomst van je bedrijf, die veel impact hebben op je mensen? Hoe gaat het met jou? Hoe sta je er nu voor met je bedrijf?

Veel ondernemers maken zich zorgen over de toekomst want voorlopig zijn we nog niet van het virus af.

  • Klanten kunnen wegvallen of zijn al vertrokken. Je hoopt dat het tijdelijk is en dat ze later weer terugkomen.
  • Als je niet genoeg werk hebt, hoe kun je dan je mensen zinvol aan het werk houden?
  • Hoe ga je om met voorraden die snel verouderen?
  • Heb je voldoende financiële buffers?
  • Is er de dreiging van een faillissement?

Gelukkig kwam de overheid voor veel ondernemers met financiële steunmaatregelen. Vaak gaat het echter om een tijdelijke overbrugging. Weet je als ondernemer goed waar je recht op hebt? En hoe leuk het ook is om bepaalde belastingen tijdelijk niet te hoeven betalen; ooit komt dat
moment er toch. Hoe ga je dat dan doen?

Van sommigen ondernemers hoor ik ook dat ze bij calamiteiten niet alleen van de financiële hulp van de overheid afhankelijk willen zijn. Je wilt meer zelf doen, een meer wendbare organisatie creëren. Zodat je slechtere tijden voor je bedrijf beter op eigen kracht door kan komen. Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf nu en na corona gezond blijft en blijft groeien?

Een gezond bedrijf, nu en voor de toekomst

Je wilt dat jouw bedrijf meer wendbaar wordt, dat je beter en sneller kan reageren op calamiteiten. Dat vraagt om anders denken. Je dient bij jezelf na te gaan waar jouw bedrijf voor staat. Waar ga je voor? En als je dat weet, welke aanpak en strategie werk je uit om je doel te bereiken?
Heel waardevol om daar aandacht aan te schenken.

Wil je weten waar je aan kunt werken:

  • om je bedrijf gezond te houden en nog succesvoller te maken?
  • of om je bedrijf weer gezond te maken?

Vraag dan onze gratis 15 punten checklist aan.

De 15 punten vragenlijst geeft je handvatten om je bedrijf te verbeteren èn verbeteringen vast te houden. Een aanpak waar je vele jaren plezier van hebt.

Richt je op issues die voor jouw bedrijf het verschil kunnen maken.

Ja ik wil succesvoller ondernemen.
Stuur mij gratis de 15 punten vragenlijst.

Samenwerken met verstand van Zaken! Dat is ons motto.
Marnecs Management voert opdrachten uit op het gebied van management, advisering en coaching.
We helpen u om meer winst te behalen of om het gewoon beter te doen. Samen met u.

Marnecs management heeft ruim 700 MKB bedrijven beoordeeld op kredietwaardigheid. Meer dan 100 ondernemers hebben wij geholpen bij de start. Meer dan 2.000 MKB ondernemers zijn door ons begeleid uit vrijwel elke branche: detailhandel, binnenvaart, agrarisch, dienstverlening, bouw, horeca, zorg, etc.