Management & Advies

  • Voor het overbruggen van situaties waarbij binnen jouw eigen organisatie de gewenste capaciteit of expertise tijdelijk niet voorhanden is kun je een beroep doen op interim managers van Marnecs.
  • Voor verbeteringen binnen jouw organisatie beschikt Marnecs over specifieke adviseurs en interim managers voor het doorvoeren van deze veranderingen.
  • Voor het aansturen van opdrachten met een duidelijk begin en einde voorziet Marnecs in programma- en projectmanagers met ervaring binnen het door jou gewenste expertisegebied

Informatievoorziening, optimaal verbinden en sturen

  • Voor het (her)structuren van de informatievoorziening ten behoeve van sturing, verantwoording en besluitvorming binnen de verschillende lagen in jouw organisatie. Marnecs adviseert en ondersteunt je bij het opzetten en realiseren van jouw management informatieomgeving of het verbeteren daarvan.

Optimale inzet van mensen

  • Voor het optimaliseren van de capaciteit, tijdelijke inzet en expertise binnen jouw organisatie met aandacht voor de processen, personen en invulling. Door de inzet van P&O specialisten, het werven van medewerkers op managementniveau en hoger en het begeleiden van medewerkers die jouw organisatie gaan verlaten.