Management

Marnecs Management BV levert tijdelijk externe interim- en projectmanagers in situaties waarin een leidinggevende in een bedrijf of organisatie door omstandigheden niet beschikbaar is of ondersteuning nodig heeft. Dit kan, onder andere, zijn als:

  • Overbruggingsmanager. Gericht op de continuïteit van de bestaande lijnfuncties.
  • Veranderingsmanager. Gericht op continuïteit en verbeteringen.
  • Projectmanager. Voor de aansturing van opdrachten met een duidelijk begin en einde.

De inzet kan variëren van hogere kaderfuncties tot en met de directiefuncties binnen verschillende branches. Naast de sturing van operationele activiteiten is de Interim Manager in opdracht een analist. Hij creëert vanuit visie, richting om doelstellingen te realiseren. Daarop volgt de rol van manager, sturing- en vorm geven aan veranderingsprocessen. De Interim Manager sluit zijn opdracht af met de overdracht aan de opvolgende manager, de ‘nazorg van de verandering’. Hij werkt aan de borging van de nieuwe situatie. Ziet u liever een permanente invulling van deze functies? Ook hierbij kunnen wij u helpen (zie Executive Search).

Advies

Marnecs Management BV levert managementondersteuning ter voorbereiding en realisatie van bedrijfsprocessen. Marnecs Management BV adviseert en begeleidt veranderingsprocessen. De managementondersteuning bestaat enerzijds uit inhoudelijk advies. Advisering levert onderbouwde oplossing of alternatieven aan de zittende manager. Anderzijds bestaat de ondersteuning uit coaching en begeleiding van individuele managers of groepen van multidisciplinaire managers om uiteindelijk de productiviteit en het daarmee samenhangende rendement te verhogen. Opdrachten voor Opdrachtgevers worden uitsluitend uitgevoerd door ervaren Directeuren, Managers en Consultants.

Advies voor MKB ondernemers.

Het MKB team van Marnecs Management bestaat uit ervaren bedrijfsadviseurs en is 15 jaar actief in het Midden en Kleinbedrijf. Het team helpt de MKB ondernemer om meer winst te maken voor continuïteit van zijn of haar onderneming en voor middelen voor levensonderhoud van de ondernemer Marnecs Management kan de ondernemer coachen en begeleiden. Helpen verkoopgericht te zijn, creatief, commercieel, realistisch. Maar ook helpen met haalbaarheidsonderzoeken, met verkoopplannen, bedrijfsstrategieën, helpen bij het opstarten van een onderneming, met verbeteringen in de bedrijfsvoering. De praktische ervaring binnen het MKB team is groot, vrijwel voor alle branches.