Voor oplossingen voor uw organisatie neemt u contact op met:

Naam: Tjeerd de Haan
Functie: Directeur
Mobiel: 06 – 5368 1017
E-mail: t.dehaan@marnecs.com
Ervaring: Geboren in 1958. In 1976 tot 1982 werkzaam als Officier Geleide Wapens bij de Koninklijke Luchtmacht in Duitsland. Aanvullend opgeleid in logistiek, economie, statistiek en ICT. Na een korte periode werkzaam te zijn geweest in het beroepsonderwijs, diverse functies uitgevoerd in de dienstverlenende sector. In deze periode zowel interne management functies vervuld op het commerciële en uitvoerende vlak als in opdrachten voor klanten door geheel Nederland, in diverse branches.

Sinds 1998 werkzaam bij Marnecs Management. Naast directievoering diverse opdrachten uitgevoerd als interim manager, projectmanager en adviseur. Invalshoeken zijn met name (strategische) veranderingen, leiden geven aan projecten en bedrijfsadvies. Zowel op het gebied van primaire bedrijfsprocessen als op het gebied van informatievoorziening, HRM en commercieel.

Marnecs Management voert haar opdrachten bij Opdrachtgevers uit met eigen Managers, Interim Directeuren, Interim Managers, Project Managers en Consultants of die zich aan Marnecs Management hebben verbonden. Op deze wijze is de kans zeer groot dat u de juiste persoon wordt aangeboden die past bij uw organisatie voor uw tijdelijke opdracht.