Het kan zijn dat je in je bedrijf met onderwerpen rondloopt waar je niet helemaal uitkomt. Waarover je graag eens in gesprek wilt met een ervaren ondernemer. Om te kunnen klankborden en die frisse blik van buiten over jouw bedrijf te krijgen. Wil je beter weten hoe je jouw eigen toekomst ziet? Neem dan contact op met Marnecs Management voor een strategiegesprek.

Marnecs Management is gespecialiseerd in veranderen, in het samen formuleren hoe een gewenste toekomst er uit kan zien. En welk stappenplan daarbij hoort. Het strategiegesprek duurt 1,5 tot 2 uur. Je ontvangt daarna het verslag met belangrijke punten.

In combinatie met jouw kennis over jouw bedrijf en andere beschikbare informatie wordt na het strategiegesprek een strategierapport gemaakt. Het verslag bevat inzicht in jouw huidige situatie en jouw doelen. De acties om de doelen te bereiken krijgen een prioriteit.

Het verslag is voor jou en is geen typisch boekhoudkundig rapport. Het levert een bijdrage aan een meerjarig stappenplan voor jouw onderneming.

Het verslag kan aanleiding geven om subsidies aan te vragen. En zijn namelijk veel meer subsidies mogelijk dan mensen denken en je laat hier makkelijk kansen liggen!

Onze aanpak is ontwikkeld op basis van meer dan 2000 klanten die we hebben begeleid. Veel ondernemers in de bouw, handel, retail, dienstverlening en andere branches gingen jou voor in een strategiegesprek.

Tips en aanbevelingen uit de analyses en hun strategiegesprekken zijn door hen gebruikt om hun eigen bedrijf te verbeteren.

Hoe werkt het?

Voor het gesprek komen we naar je toe; de kosten bedragen € 375,- excl. BTW, incl. de vergoeding voor reiskilometers tot honderd kilometer.

Ja, ik wil graag een strategiesessie inplannen

Eerst meer weten? Bel gerust naar 06 536 810 17 of mail naar t.dehaan@marnecs.com.